menstruace

Sport a menstruace

Sport a menstruace

Jste aktivní sportující žena či dívka, nebo jen tak raději občas zajdete na jógu, abyste zrelaxovala své tělo?

Ať už spadáte do první či druhé zmiňované kategorie sportujících žen, určitě znáte ten pocit, když se dostaví menstruace a vy zase přemítáte nad tím, zda zvolit na cvičení vložku, která se může hýbat a shrnovat nebo tampón, který sice chrání dobře před protečením, ale zase jste ucpaná a občas máte pocit, že se povysunul, pokud děláte neobvyklý pohyb nebo hodně skáčete. Mám pro Vás dobrou zprávu! Menstruační kalhotky jsou volba, kterou by každá žena sportovkyně měla vyzkoušet...

 

Jste aktivní sportující žena či dívka, nebo jen tak raději občas zajdete na jógu, abyste zrelaxovala své tělo?

Ať už spadáte do první či druhé zmiňované kategorie sportujících žen, určitě znáte ten pocit, když se dostaví menstruace a vy zase přemítáte nad tím, zda zvolit na cvičení vložku, která se může hýbat a shrnovat nebo tampón, který sice chrání dobře před protečením, ale zase jste ucpaná a občas máte pocit, že se povysunul, pokud děláte neobvyklý pohyb nebo hodně skáčete. Mám pro Vás dobrou zprávu! Menstruační kalhotky jsou volba, kterou by každá žena sportovkyně měla vyzkoušet.

Protože většina menstruačních kalhotek se vyrábí z příjemných materiálů, jsou opravdu pohodlné. A protože jde velmi často o funkční materiály, takže se na sport přímo hodí. S materiály, které se na menstruační kalhotky používají, jako je merino vlna, bambus, či tencel, se dnes již běžně setkáte při koupi sportovních oděvů.

Další výhodou menstruačních kalhotek je, že se vám opravdu nikde nic posouvat ani rolovat nebude, a vy se při cvičení, běhu, józe či jakékoliv jiné pohybové činnosti budete cítit pohodlně.

A pohodlně se cítit při menstruaci, je jistě přáním každé ženy.

 

Vyzkoušejte naše menstruační kalhotky.

menstruační kalhotky

Zobrazit další

Slabá menstruace
Vaginální mykóza